Offline magazines

Digitaal magazine blog

Welkom op het "Digital magazine blog" van Magzmaker. Lees hier meer over de kansen en uitdagingen van online magazines en digitaal publiceren in al haar vormen.


 

5 tips voor meer effectieve online magazines en brochures

Doelstellingen voor online magazines of brochures kunnen sterk verschillen per organisatie. De 5 tips in dit blog zijn bedoeld om je na te laten denken over de functie van jouw digitale publicatie binnen de marketing- en communicatiemix en om zoveel mogelijk profijt uit je magazine te halen.

Lees verder


 

Verbeterde gebruikerservaring met Magzmaker 2.5

Op dinsdag 22 maart 2016 heeft de release van versie 2.5 van Magzmaker plaatsgevonden. Hiermee zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd voor de gebruikers die met Magzmaker hun online magazines maken. Een aantal nieuwe en verbeterde features worden hieronder besproken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden maar nog geen account? Vraag dan een demo aan om Magzmaker 2.5 gratis twee weken te proberen.

Lees verder


 

Leads genereren met digitale publicaties

Digitale brochures, white papers, online magazines en andere digitale publicaties zijn ideale hulpmiddelen voor het genereren van leads. Hoe dit werkt en wat “leads genereren” precies inhoud lees je in dit blog.

Lees het hele blog


 

Waarom bedrijven online magazines maken

Steeds meer Nederlandse bedrijven kiezen voor het uitgeven van online magazines. Door de komst van online tools is het maken van een eigen tijdschrift makkelijk. Online magazines bieden veel voordelen boven print.

Lees het hele blog


 

Een digitale brochure voor meer online verkoop

Bijna ieder bedrijf of organisatie heeft wel eens een brochure laten drukken. Net als met andere soorten publicaties zie je dat steeds meer brochures en reclamefolders digitaal worden aangeboden. Maar wat zijn de voordelen van een digitale (online) folder of brochure vergeleken met ouderwets drukwerk?

Lees verder


 

Digitaal publiceren in het smartphonetijdperk

Tegenwoordig zijn bijna alle publicaties ook in digitale vorm te verkrijgen.  In de wereld van digital publishing moeten documenten makkelijk te bereiken en te navigeren zijn via elk apparaat. Omdat steeds meer mensen internetten via smartphones of tablets zijn de eisen voor digitaal publiceren flink veranderd.


Lees het blog


 

Meer lezers voor jouw online magazine

Een online magazine is een prachtig content marketing instrument, maar hoe zorg je dat het ook daadwerkelijk goed gelezen wordt? In dit blog een aantal tips over hoe je kan zorgen voor een groter publiek en beter gelezen artikelen.


lees het blog


 

Content marketing — Tell your own story

Content marketing blijkt een zware opgave voor veel organisaties. Niet iedere organisatie heeft interessante content voor het oprapen. In zo'n geval is er een voor de hand liggende oplossing: Vertel jouw eigen verhaal. In dit blog geven we een aantal tips en voorbeelden over wat jij kan doen.


lees verder


Logo fullmoon
Magzmaker is een initiatief van Fullmoon Simply Interactive.
Haarlemmerstraat 124a - 1013 EX Amsterdam - www.fullmoon.nl - 020 52 100 52 - mail@fullmoon.nl
 
Volg ons