Learning

Leer Magzmaker gebruiken

Online magazines maken of andere online publicaties creëeren  met Magzmaker is eenvoudig zelf te doen. Om je op weg te helpen hebben we ons content management systeem aangevuld met een uitgebreide supportwebsite met instructievideos.  Op deze pagina een kleine selectie uit de videos om een indruk te geven hoe het werkt. Zelf uitproberen? Vraag dan vrijblijvend een demo-account aan.

 

VRAAG EEN DEMO ACCOUNT AAN

Video voorbeeld 1
Standaard templates

Een template kiezen

Elke publicatie begint met een eerste pagina. Met de keuze uit een van onze standaardtemplates heb je al een sjabloon om te gaan vullen met jouw content.

Bekijk de video op onze support site

Learn - pagina bewerken
Learn - textstylen

Tekststijlen

Typografie is belangrijk voor de uitstraling en leesbaarheid van jouw publicatie. Met Magzmaker maak je makkelijk tekststijlen op met behulp van een WYSIWYG-editor.

Bekijk de video op onze support site

Veel gestelde vragen

Zelf aan de slag met Magzmaker?

Vraag dan vrijblijvend het demo-account aan om 14-dagen te proberen. Heb je meer vragen over Magzmaker? Bekijk dan de  F.A.Q. of neem contact met ons op.

 

ZELF AAN DE SLAG

Support

Je hoeft zelf geen HTML-kenner te zijn om te kunnen werken met Magzmaker. Je kunt zélf je templates ontwerpen, maar wij maken deze ook graag voor je. Creëer vervolgens heel eenvoudig nieuwe edities van je magazine door de templates te vullen. Hoe je dit doet, leer je in de cursussen Magzmaker designer en Magzmaker editor. Maar ook op de Magzmaker support site vind je alle informatie die je nodig hebt. Kom je er niet uit? Dan kun je ons altijd een vraag stellen!

AANMELDEN CURSUS

Logo fullmoon
Magzmaker is een initiatief van Fullmoon Simply Interactive.
Haarlemmerstraat 124a - 1013 EX Amsterdam - www.fullmoon.nl - 020 52 100 52 - mail@fullmoon.nl
 
Volg ons