Online magazine laten maken

Met Magzmaker kan iedereen zelf online magazines en andere online publicaties maken. Veel organisaties besteden het maken van een magazine echter liever uit. Een aantal klanten kiest ervoor om het hele magazine door ons te laten maken met Magzmaker. Andere klanten laten enkel templates ontwerpen zodat ze zelf makkelijk magazines kunnen maken. Voornamelijk voor het omzetten van een print-editie naar een online editie wordt in veel gevallen beroep gedaan op onze diensten. Het vertalen van een gedrukt tijdschrift naar een online variant is namelijk niet altijd eenvoudig. Online vraagt om een andere blik. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Portfolio - Spotlight

Van print naar online

De vertaalslag van print naar online is altijd lastig. Het publiek is vaak anders en de manier waarop online gelezen wordt al helemaal. Toch is een online magazine een medium wat bekent voelt. Het heeft daarom grote voordelen om de overstap te maken. Het gebrek aan drukkosten en de lagere opmaakkosten bijvoorbeeld. Voor het omzetten van een print naar een online tijdschrift heb je een goede partner nodig. Fullmoon is die partner die gaat voor jouw online succes.

Neem contact op

Templates op maat

Zelf magazines willen opmaken, maar dan wel op basis van een professioneel ontwerp? Dat kan als je templates laat ontwerpen door Fullmoon Simply Interactive. Wij hebben de ervaring met Magzmaker en designvaardigheden om prachtige templates te maken. Je hoeft ze alleen nog maar zelf te vullen met content en je bent klaar. Ideaal!

Neem contact op


Tweet Share Share Share
Deel deze pagina

Logo fullmoon
Magzmaker is een initiatief van Fullmoon Simply Interactive.
Haarlemmerstraat 124a - 1013 EX Amsterdam - www.fullmoon.nl - 020 52 100 52 - mail@fullmoon.nl
 
Volg ons