Wat Magzmaker uniek maakt

Een online publicatie is bij uitstek geschikt om te inspireren, informeren en te verkopen. Met Magzmaker maakt je organisatie zelf effectieve online publicaties: online magazines, brochures, jaarverslagen, etc. Werk met bestaande templates, pas ze aan of maak iets helemaal naar eigen inzicht. Magzmaker is het enige online magazine cms dat al die mogelijkheden biedt.

Product page - intro
Wil je zelf de mogelijkheden ervaren?
Vraag een gratis demo-account aan
Kantoor Fullmoon

Het verhaal van Magzmaker

Magzmaker is ontstaan uit ons eigen verhaal. Als bladenmakers en webbouwers is Magzmaker het product van de combinatie van onze passies. Omdat we zagen en voelden dat je iets mist als je online alleen communiceert via je website, e-mail marketing en social media. Omdat je ook op internet je verhaal wil vertellen met een begin en een eind, regelmatig en op een rijke manier. Daarom is er Magzmaker.

Online publicaties voor elke doelstelling

Ons krachtige en toch eenvoudige content management systeem is er niet alleen voor online magazines. Grote en kleinere organisaties gebruiken onze tool ook voor het maken van inspirerende jaarverslagen, gepersonaliseerde brochures en effectieve interne communicatie. Met Magzmaker creeër je een unieke online beleving die past bij jouw doelstelling. Of het nu gaat om klantenbinding, lead nurturing of sales, met een Magzmaker-publicatie geef je het beslissende duwtje.

Inspiratie nodig? Bekijk de voorbeelden.

Product page -  doelstellingen
Product page - templates

Maak de pagina’s die passen bij jouw verhaal

Ieder verhaal is anders. Soms wil je veel items kwijt op een pagina en veel (inter)actie met je lezer. Andere keren wil je een journalistiek verhaal vertellen, zoals een longread, verrijkt met video, streamers en kaders. Magzmaker legt je geen beperkingen op en biedt je alle creatieve vrijheid bij het bepalen van vorm én inhoud.

Responsive (zo)als jij dat wilt

Smartphone, tablet en pc. Het maken van websites en online publicaties is door al die verschillende schermformaten niet makkelijk. Magzmaker lost dat probleem voor je op. Bepaal zelf eenvoudig hoe publicaties worden getoond op mobiele apparaten. Welke content wel of niet wordt getoond en in welke volgorde. Wil je niet dat je pagina-ontwerp wordt aangepast op kleinere schermen? Kies dan voor een vaste oriëntatie.

Bekijk hier een voorbeeld van een responsive magazine en hier een voorbeeld van een magazine met een vaste oriëntatie.

Responsive Hatchtech
Wil je het zelf uitproberen?
Vraag een gratis demo-account aan

Maak je verhaal persoonlijk

Het persoonlijk aanspreken van je doelgroep is de heilige graal van online publiceren.
The sky is the limit: magazines met persoonlijke gegevens van je lezers, brochures met een persoonlijk voorwoord van je contactpersoon bij je organisatie
en zelfs publicaties die voor iedere lezer op maat worden samengesteld. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Product page - iconen vebrind kanalen

Verbind je publicaties
met je andere online kanalen

Het mooie van online is dat alles te verbinden is. Open vanuit je magazine pagina’s van je site of laat je lezers zich in je publicatie abonneren op de e-mail nieuwsbrief. Allemaal zonder het magazine te hoeven verlaten. Bepaal hoe de content uit je brochure wordt gedeeld op social media en neem omgekeerd social media streams op in jouw publicatie.

Volg je lezers op de voet

Met de geïntegreerde statistieken volg je het leesgedrag op de voet en zie je waar en op welke apparaten je magazines worden gelezen. Natuurlijk is het ook mogelijk om Google Analytics in het magazine te integreren. Meet en speel in op de resultaten.

Product page - statistieken
Product page - ondersteuning en support

Altijd volledige ondersteuning

Werken met Magzmaker is eenvoudig, maar om het nog gebruiksvriendelijker te maken hebben we een uitgebreide support-site. Daarop vind je instructies, voorbeelden en video’s die je op weg helpen. Natuurlijk staan we altijd klaar voor jouw vragen. Daarnaast bieden we ook snelstartbijeenkomsten en trainingen bij ons of bij jou op kantoor.

Maatwerk

Uitbesteden & maatwerk

Wil je het magazine-ontwerp en redactie uitbesteden of heb je behoefte aan een maatwerk-oplossing?
We delen graag onze kennis en jarenlange ervaring in de online én in de magazinewereld met je.

Informeer naar de mogelijkheden om redactie en ontwerp uit te besteden en om je magazine op maat te laten ontwerpen en functioneren.

Meer weten over magazine-productie en maatwerk?
neem contact op
Logo fullmoon
Magzmaker is een initiatief van Fullmoon Simply Interactive.
Haarlemmerstraat 124a - 1013 EX Amsterdam - www.fullmoon.nl - 020 52 100 52 - mail@fullmoon.nl
 
Volg ons