Inspirerende voorbeelden

Creëer een rijke online ervaring: informeer & inspireer! Bekijk onze portfolio om te zien hoe verschillende organisaties online magazines maken met Magzmaker. De toepassingen zijn eindeloos. Denk aan: versterken van klanten- of ledenbinding, het activeren van professionals, het inspireren van consumenten of het verrijken van congrescommunicatie. 

Onder andere deze organisaties werken met Magzmaker:

Burgers informeren

Jaarverslag Commissaris van de Koning Utrecht

Willibrord van Beek, commissaris van de Koning in de Provincie Utrecht, wil op een persoonlijke en eigentijdse manier communiceren met de inwoners van 'zijn' provincie. Een online persoonlijk jaarverslag past prima in dit kader. In tien hoofdstukken wordt in tekst, foto's video en infographics een aansprekend beeld gegeven van waar een commissaris van de Koning zich allemaal mee bezighoudt.

Bekijk het jaarverslag

Portfolio - Jaarverslag commissaris van de Koning
Portfolio - Pit

Professionals inspireren

Bureau [De Redactie] 

[De Redactie] is een dienstverlener die zich richt op het samenbrengen van opdrachtgevers en kandidaten in redactie en communicatie. Het bureau gebruikt Magzmaker intensief: als platform voor haar inspiratieblad voor communicatieprofessionals dat viermaal per jaar verschijnt, en ook om op een beeldende manier informatie te geven over de vele masterclasses en evenementen die [De Redactie] en haar opleidingendivisie organiseert.

Bekijk het digitale magazine

Portfolio - ASN

Versterken van klantenbinding

ASN BANK

Via het online magazine Ideaal informeert ASN Bank 5 x per jaar haar klanten maar ook anderen over haar producten, acties en nieuws. Bovenal biedt het magazine inspiratie met informatie over maatschappelijke projecten, tips voor een duurzamer leven, en idealistische initiatieven. 

Bekijk Ideaal Magazine

Hoofdredactrice Nelleke Vogel

WAT MAGZMAKER GEBRUIKERS VERTELLEN

 "Een digitale versie kunnen we, goedkoper uiteraard, zélf verspreiden via onze eigen kanalen en beter inzetten voor de winkels. Bovendien werkt het flexibeler en voor onze adverteerders biedt het extra mogelijkheden om meer uit hun advertenties te halen."

Grafisch vormgever Barry Hage

WAT MAGZMAKER GEBRUIKERS VERTELLEN

"Laagdrempelig publiceren en met een hoog bereik. Maar belangrijker nog: een digitaal magazine biedt allerlei mogelijkheden die zorgen voor een rijke beleving bij de lezer."

Portfolio - 4 en 5 mei

Digitale brochure

NATIONAAL COMITE 4 EN 5 MEI

Het Nationaal Comité 4 en 5 mei verstrekt namens de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) subsidies voor activiteiten die gerelateerd zijn aan de Tweede Wereldoorlog.

Het comité heeft er voor gekozen om met Magzmaker de digitale brochure voor het subsidieprogramma 'Niet mijn oorlog, wel mijn vrijheid' vorm te geven. Een aantrekkelijke manier om de informatie te presenteren aan potentiele aanvragers.

Bekijk de brochure

Klanten en prospects Informeren

HATCHTECH MAGAZINE

Het ontwikkelen en verkopen van broedtechnologie is een kwestie van lange adem. Letterlijk: een broedinstallatie gaat gemiddeld 16 jaar mee. Al die tijd onderhoudt en voedt Hatchtech het contact met haar klanten. Een online magazine is daarvoor bij uitstek geschikt. Het online magazine van Hatchttech sluit perfect aan op de Hatchtech-website waar dieper op de zaken wordt ingegaan.

 

Bekijk Hatchtech magazine

Portfolio - Hatchtech

Collega's inspireren

STAGE ENTERTAINMENT

Ongeveer 3000 medewerkers van dit creatieve bedrijf ontvangen het interne magazine Spotlight. Om hen niet alleen via print met tekst en foto’s te informeren en inspireren maar ook via rijke digitale media als video en hyperlinks naar websites verspreidt Stage Entertainment sinds december 2014 ook een online editie van Spotlight

Portfolio - Spotlight
Logo fullmoon
Magzmaker is een initiatief van Fullmoon Simply Interactive.
Kostverlorenstraat 19B - 1052 GT Amsterdam - www.fullmoon.nl - 020 52 100 52 - mail@fullmoon.nl
 
Volg ons